My EveryDay

By: Rina Sharif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 25-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
The Office Zone

 
 
 
View all 10 photos...


Wednesday, 20-Aug-2008 23:53 Email | Share | | Bookmark
Kursus BTN, Kem Maran, Pahang 14 - 18 August 2008

 
 
 
View all 47 photos...
Sesungguhnya di kem ini, telah mengajar saya erti kemerdekaan dan semangat cintakan bangsa dan negara. Sungguh lah patriotisme saya sekarang ini. hahaha..


Wednesday, 20-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Lawatan PUSPANITA JPS Malaysia

 
 
 
View all 4 photos...


Monday, 26-Nov-2007 17:03 Email | Share | | Bookmark

 
 
 


Wednesday, 8-Nov-2006 08:46 Email | Share | | Bookmark
Ini album untuk open house kat my house ngan rumah elzan hari tu

lama tak jumpa baby ni sejak raya lagi
skrg nak gi dating lepas lama tak jumpa
skrg kat rumah ezlan.. open house
View all 8 photos...
~ selamat hari raya ~

raya ni memisah me and my baby. rindu sgt ngan baby. raya ni gak ada buat open house utk rakan rakan yang hadir. thanks guys sebab sudi hadir.. raya ni jugak merupakan raya terakhir rina sebagai seorang yg belum berkahwin. lepas ni dah jadi isteri orang dah hahahahahaha


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net